Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
sector del cava
Rafa Berlanga: "Hem d'agafar les regnes i posar solució a la problemàtica del vi i el cava"
El portaveu d'ICV, Ernest Urtasun, ha visitat aquest dimarts al matí la seu del seu partit a Sant Sadurní per parlar amb representants sindicals de la vinya i el cava

Urtasun s'ha reunit primer amb els representants sindicals del cava i amb els Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) per tal de debatre sobre la problemàtica actual, exposant temes com la competència externa, el desprestigi del cava a l'hora de competir amb productes com el xampany, els convenis del sector, la DO cava i el preu del raïm, entre d'altres.

El portaveu d'ICV a Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha explicat a Ràdio Sant Sadurní que la trobada ha servit per posar sobre la taula una problemàtica que es presenta “complexa i de difícil solució”. Amb tot, Berlanga ha reiterat que des del partit treballen per a la constitució de la taula sectorial del cava, que actualment es troba en una fase d'aturada degut al “període polític en el qual vivim”. El portaveu d'ICV ha recordat que aquesta taula és “absolutament necessària per a Sant Sadurní i la comarca, ja que 1 de cada 5 habitants treballen directe o indirectament pel sector del cava”.

Finalment, Berlanga ha dit que "hem d'agafar les regnes i posar solució a la problemàtica del vi i el cava i intentarem no deixar-ho en un calaix i preparar-nos per quan es pugui negociar”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic