Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
borsa habitatge
L'oficina d'habitatge estrena la borsa de mediació amb la signatura del primer contracte de lloguer
Ofereix diverses garanties als propietaris a canvi que es fixi un preu més just per als llogaters

Estrenada fa poques setmanes, la nova Oficina Local d´habitatge ha signat aquesta setmana el seu primer contracte de lloguer mitjançant la borsa de mediació, un programa impulsat per l'Ajuntament de Sant Sadurní en conveni amb l'Agència de l´Habitatge de Catalunya. L'objectiu és el d´activar el mercat d´habitatge en un municipi que, com molts d'altres, compta amb una oferta limitada pel que fa al lloguer i a uns preus força inaccessibles en molts dels casos.

La borsa de mediació ofereix diverses garanties als propietaris, a més de l'acompanyament i seguiment del contracte, assessorament i una assegurança multirisc, a canvi que es fixi un preu més just per als llogaters, als qui també assessora sobre les condicions i possibilitats de sol·licitar també ajuts econòmics per accedir a aquests habitatges.

Tot i que es tracta d'un servei que s'ha posat en marxa recentment, l'Oficina Local d'Habitatge confia a ampliar en breu la borsa d'habitatges a Sant Sadurní.

PUBLICAT EL 05.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic