Ràdio Sant Sadurní
La circulació per aquesta via quedarà reservada exclusivament als vehicles autoritzats

A partir del 19 de febrer ja no es podrà circular pel carrer Raval. La circulació per aquesta via quedarà reservada exclusivament als vehicles autoritzats.

L'Ajuntament de Sant Sadurní adopta aquesta decisió per raons de seguretat i amb l'objectiu de prioritzar els vianants, pacificar el trànsit i potenciar aquest carrer com a zona de passeig i per al foment de les relacions socials. El carrer Raval és una via de plataforma única i eminentment comercial, en què alguns dels establiments oberts al públic disposen de terrassa, mobiliari i d'altres elements a la via pública. Durant algunes fases del dia coexisteixen amb la circulació de vehicles, l'estacionament i vianants, una situació que suposa un perill per la seguretat de les persones i per als establiments oberts al públic.

En la mesura presa pel govern sadurninenc també es contempla habilitar una zona de càrrega i descàrrega al carrer Vilafranca, que se sumarà a les ja existents als carrers Montserrat i Jacint Verdaguer.

Una vegada s'implanti aquest canvi, les pilones situades a l'inici del carrer Raval en l'encreuament amb el carrer Montserrat estaran aixecades permanentment i només disposaran de clau per accedir-hi els veïns del carrer que ho sol·licitin.

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha explicat la decisió:

PUBLICAT EL 31.01.2018