Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 19.01.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
'Armènia en bicicleta', amb Sergio Fernández, al Centre Cultural
Armenia en bici 1
Afeccionats al món de la BTT i dels viatges van gaudir amb les aventures d'aquest incansable periodista, viatger i ciclista

Aquest dijous la sala d'actes del Centre Cultural es va omplir per acollir la xerrada 'Armènia en Bicicleta', de Sergio Fernández Tolosa, organitzada pel Club BTT País del Cava.

Afeccionats al món de la BTT i dels viatges van gaudir amb les aventures d'aquest incansable periodista, viatger i ciclista que durant quantre setmanes va recórrer Armènia, descobrint nous itineraris que combinen el cicloturisme i el senderisme, coronant muntanyes de 4.000 metres, visitant monestirs habitats per monjos solitaris, pedalant per rutes que condueixen fins a petits pobles on els habitants no estan acostumats a rebre visites de forasters.

Sergio Fernández va explicar que "ha estat un viatge de la gent", en un país molt hospitalari on et pots sentir "viatger" però també "et sents com a casa". Després de mostrar moltes imatges del viatge i explicar un munt d'anècodtes, va donar uns quants consells per viatjar amb BTT : "Com que pots portar molt poques coses, depèns del que et trobes pel camí". I moltes reflexions sobre les persones, sobre l'art del viatge i la disposició emocional que comporta: "Viatjar ha de canviar alguna cosa dins teu".

L'acte va finalitzar amb el sorteig de dos exemplars del seu llibre 'Siete desiertos con un par de ruedas', una altra de les seves experiències en aquest món, del quals també va regalar un exemplar per la Biblioteca Municipal. Els assistents també van poder intercanviar experiències amb el protagonista amb una copa de cava gentilesa de Cava Castell de Sant Antoni

Més informació www.conunparderuedas.com
Més imatges al Flickr de l'Ajuntament
Podeu escoltar l'entrevista que li vam fer a Ràdio Sant Sadurní

Armenia en bici 2

Pujar al principi de la pàgina