RÓdio Sant SadurnÝ
L'Ajuntament ha posat en marxa tambÚ una aplicaciˇ m˛bil per accedir mÚs fÓcilment als continguts

El web municipal de l'Ajuntament va registrar al 2017 un total d'1,49 milions de visites, que suposen prop de 125 mil visites mÚs que l'any anterior. Amb mÚs de 116 mil usuaris, les dades confirmen l'˙s creixent del portal municipal per a consultar informaciˇ, realitzar gestions o conŔixer l'actualitat del municipi.

Les seccions d’agenda, telŔfons i serveis continuen sent les mÚs visitades, a mÚs d'aquelles pÓgines de festes i esdeveniments especials, que compten tambÚ amb un gran interŔs per part de l'audiŔncia. La secciˇ especial de les Fires i Festes del 2017 va ser la pÓgina mÚs vista l'any passat. La presŔncia de l'Ajuntament de Sant SadurnÝ a la xarxa compta, a banda del web principal, amb webs propis d'alguns serveis, com RÓdio Sant SadurnÝ, el servei de Joventut - l'═ndex -, i Promociˇ Econ˛mica, als quals s'ha sumat recentment l'Órea de Turisme amb un nou portal.

Dispositius m˛bils i xarxes

Cal destacar tambÚ la presŔncia i adaptabilitat del web als dispositius m˛bils. Al 2017 el 59% de les visites es van produir des del telŔfon m˛bil o la tablet, una tendŔncia que estÓ creixent exponencialmnt en els darrers anys. En aquest 2017 tambÚ s'ha posat en marxa una aplicaciˇ m˛bil, que es pot descarregar tant a dispositius Android com iOs.

Pel que fa a les xarxes socials, tant la pÓgina de l’Ajuntament a Facebook www.facebook.com/AjuntamentdeSantSadurni,  com el compte a Twitter @santsadurni_cat i Instagram www.instagram.com/santsadurni continuen sent canals de comunicaciˇ i interacciˇ molt utilitzats per la ciutadania.

Si voleu posar-vos en contacte amb l’Órea de Comunicaciˇ de l’Ajuntament de Sant SadurnÝ podeu enviar un correu a comunicacio@santsadurni.cat , trucar al 938910325 o utilitzar algun dels canals que l’Ajuntament posa a disposiciˇ de la ciutadania a les xarxes socials i al web municipal.

PUBLICAT EL 03.01.2018