Ràdio Sant Sadurní
Més de 540 inscrits en una cursa per a totes les edats

Aquest diumenge 24 de desembre es va celebrar la 1a edició de la Cursa de Nadal, una prova organitzada pel club local Sansa Sua Tot i el Servei d'Esports de l'Ajuntament.

Aquesta cita esportiva a les portes de Nadal va ser tot un èxit de participació, amb més de 540 inscrits. Amb sortida i arribada a la plaça de l'Ajuntament, la cursa comptava amb dos recorrreguts que combinava l'asfalt i l'entorn natural de Sant Sadurní, amb una distància curta de 5,5 quilòmetres i una de més llarga de 10 quilòmetres. El matí va començar amb una cursa infantil no competitiva, de 700 metres de distància, en què hi van prendre part una setantena de nens i nenes menors de 14 anys.

Aleix Campo va ser el més ràpid a la distància curta amb un temps de 19:46, i Èlia Cascalló en categoria femenina, mentre que a la cursa llarga la victòria va ser Joan Rosich, amb un registre de 38:52, i en categoria femenina Esther Cruz.

Pel que fa a la participació local, els millors van ser Guillem Grimau i l'Abril Bosch en la distància de 5 quilòmetres i en la llarga, Isaac Grima i Mònica Lujan. La regidora d'Esports, Laura Salvador i l'alcalde de la vila, Josep Maria Ribas, van prendre part en el lliurament de premis.

L'organització vol agrair la gran col·laboració i suport de les entitats, establiments i comerços col·laboradors que van fer possible una primera edició tan exitosa. Entre d'altres, els timbalers Tabalots van acompanyar la sortida i l'arribada dels corredors durant tot el matí.

Trobareu més fotografies a la galeria de l'Ajuntament al Flickr

[Fotos: DF Ivan]

PUBLICAT EL 27.12.2017