índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Intercanvi Juvenil a Gal·les
L´associació La Víbria Intercultural busca joves que vulguin participar en un intercanvi juvenil a Gal·les el proper mes de març. 

L´associació La Víbria Intercultural busca joves que vulguin participar en un intercanvi juvenil a Gal·les el proper mes de març. Durant els 10 dies, els participants recorreran Gal·les i conviuran amb més joves d´altres països tot realitzant diferents activitats d´educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs o debats. L´intercanvi té per  objectiu reproduir la realitat de molts refugiats que han hagut de caminar per les muntanyes, creuant el mar i les fronteres per aconseguir arribar a Europa. Durant la caminada, es treballaran temes relacionats amb la inclusió social. Aquest projecte té tres fases, ja que posteriorment es realitzaran dos intercanvis més al Nord d´Irlanda i a Escòcia, malgrat no és obligatori participar a totes. L´idioma vehicular de la trobada serà l´anglès però no cal saber-ne per a poder participar.

Condicions: Allotjament, manutenció, activitats i transport local totalment coberts pel programa Erasmus+ de la UE. Transport internacional cobert fins a un màxim de 180€. Els participants hauran d'abonar la quota de soci de La Víbria Intercultural, que són 30€ per tot un any.

Més informació a: https://vibria.org/step-in-their-shoes-advance-planning-visit/ 

Inscripcions a: https://goo.gl/mGgYdU 

Data límit: 13 de febrer

PUBLICAT EL 22.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventut
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat