Ràdio Sant Sadurní
La portaveu d'ERC ha explicat que el nou equipament ja està funcionant amb total normalitat i que hi passaran “moltes coses culturals”

La regidora de Joventut, Cultura i Cooperació, Montse Medall, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple municipal del mes de novembre i ha aprofitat per parlar del Nou Centre Cultural de la plaça Nova. Un equipament que triplica l'espai de l'antiga biblioteca i que va obrir portes fa poc més de dues setmanes.

En aquesta línia, Medall ha explicat que “el Centre Cultural ja està al 100% i ara és qüestió de dinamitzar l'espai”, afegint, també, que “el pati està pensat per acostar la lectura, per gaudir-la, i per a que hi passin moltes coses culturals”.

La nova portaveu d'ERC també ha parlat de les eleccions del 21D, afirmant que se sent “optimista” malgrat destacar que també està ”molt trista perquè Catalunya ha patit i està patint repressió i violència gratuïta”.

Finalment, Medall també ha volgut opinar sobre la moció presentada per la CUP per declarar Dolors Montserrat persona non grata: “nosaltres no condemnen a la Dolors Montserrat i Montserrat, companya sadurninenca, condemnem a la figura del a ministra que forma part del govern del PP”, ha dit.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 15.12.2017