Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 13.12.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
'Vivir es fácil con los ojos cerrados' continua amb el Cicle de Cinema al Casal
banner cinema al casal
El passat 19 de novembre la regidora de Cultura va presentar aquest cicle que porta cinema al municipi

Després de realitzar diferents projeccions al Casal d'Entitats amb molt èxit de públic,el passat 19 de novembre la regidora de Cultura, Montse Medall, va presentar el cicle Cinema al Casal impulsat pel Servei de Cultura, per apropar al públic de Sant Sadurní propostes cinematogràfiques actuals i de qualitat; l'acte va finalitzar amb la projecció de la primera pel·lícula del cicle, Incerta Glòria, d'Agustí Villaronga.

El proper diumenge 17 de desembre es projectarà la segona pel·lícula: "Vivir es fácil con los ojos cerrados", dirigida per David Trueba i Interpretada per Javier Cámara, Natalia Molina i Francesc Colomer. Serà a les 18:30h al Casal d'Entitats.

El cicle compta amb una imatge fresca i innovadora, sorgida de l'estudi de Maria Bermúdez, i es farà cada tercer diumenge al mes a les 18:30h al Casal d'Entitats, que ha renovat el seu equipament tècnic per oferir una millor qualitat d'imatge i so. 

En aquesta primera edició hi trobarem sobretot grans èxits de la filmografia catalana i espanyola actual com 'Estiu 1993', l'òpera prima de Carla Simon, i 'Un monstruo viene a verme', una joia del cinema fantàstic actual o el musical d'èxit internacional 'La la land'.

cinema al casal
 [Foto servei de Cultura]
Pujar al principi de la pàgina