Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Podeu votar el millor esportista i equip de l'any 2017

Per quart any consecutiu la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia organitzarà la Festa de l'Esport Sadurninenc el proper dimarts 19 de desembre, a les 19h, al Pavelló Olímpic de l'Ateneu.

Des de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia es vol realitzar un acte de reconeixement i homenatge als equips i esportistes sadurninencs que durant l'any 2017 han assolit diferents èxits esportius, ja sigui per la consecució d'un ascens de categoria, d'un títol individual o d'un mèrit esportiu destacable.

Tot tenint en compte l'ampli ventall de modalitats esportives i totes les categories, es vol homenatjar els esportistes i entitats que s'uneixen sota un mateix denominador comú: Esport i Sant Sadurní d'Anoia.

Els nominats a esportista de l'any 2017 són: Noelia Garzón (Natació), medalla de plata en 100m. Papallona als Campionats d'Espanya Jún.-Abs. estiu 2017;  Eneko Florido Molina (Taekwondo), dues vegades campió de Catalunya i campió d´Espanya a l´Open Marina d´or;  Pau Bargalló (Hoquei), campió del Món amb la selecció espanyola; Àlex Moreno (Futbol), jugador del Rayo Vallecano a 2ª Divisió.

I els finalistes a equip de l'any: Alevi Futbol Sala (AE l'Esquitx), ascens a la 2ª Divisió; Aleví Mini Bàsquet (AE l'Esquitx), campions de Lliga de la seva categoria; Femení 1a Catalana (Club Esportiu Noia Freixenet), Ascens a Primera Nacional Catalana; Infantil (Club Esportiu Noia Freixenet), campions d'Espanya en la seva categoria.

Podeu votar al següent enllaç el millor esportista i equip de l'any. També trobareu  la butlleta per a participar als diferents comerços i establiments de la vila.

4ª FESTA DE L'ESPORT