RÓdio Sant SadurnÝ
El president i l'expresident de l'Ateneu AgrÝcola i el C.E. Noia valoren ambdues entitats

El Nou president de l'Ateneu AgrÝcola i el Club Esportiu Noia, Ferran Andreu, i el president sortint, Jaume Esteve, han visitat RÓdio Sant SadurnÝ per fer balanš dels darrers 12 anys amb Esteve al capdavant d'ambdues entitats i Andreu, tambÚ, dins la Junta i capitanejant l'hoquei base.

Jaume Esteve, que ha declarat que “me'n vaig amb la consciŔncia tranquilĚla, he fet tot el que he pogut", ha valorat aquests 12 anys, destacant bons moments, com els tÝtols aconseguits pel Noia, i tambÚ, recordant la crisi econ˛mica que ha fet que el nivell de l'hoquei baixi i que “l'evoluciˇ del Noia no hagi patit massa alts i baixos”.

Andreu, que encapšala una nova Junta gestora que tractarÓ de tirar endavant un projecte de futur, ha volgut destacar la feina feta per Esteve amb “recursos de tot tipus” i ha llenšat un missatge: "Hem de recuperar l'orgull, la identitat del club i la vessant social de l'Ateneu".

Ambdˇs han aprofitat per parlar de l'Ateneu i de la mÚs que necessÓria remodelaciˇ. "Quan vaig entrar la meva gran ilĚlusiˇ era recuperar la sala del teatre. Vam comenšar bÚ, es va fer una primera inversiˇ important amb una aportaciˇ gran de l'Ajuntament i els socis, per˛ desprÚs tot es va aturar", ha explicat Esteve. El nou president, per la seva banda, ha recordat que “No Ús una qŘestiˇ de l'Ateneu, sinˇ una qŘestiˇ de la vila i la ˙nica manera de tirar-lo endavant Ús amb l'acompanyament de l'administraciˇ p˙blica.

Pots escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 24.11.2017