Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
noia
El Noia visitarà al Voltregà en la 8a jornada de l'OKLliga
Els de la Capital del Cava juguen aquest dissabte, a les 20.15h, a Sant Hipòlit de Voltregà

Els homes de Pere Varias s'enfrontaran a un Voltregà que ve d'empatar a 2 a la pista del Citylift Girona i que ha sumat 8 punts dels 21 possibles en aquesta arrencada a l'OKLliga. El conjunt dirigit per Francesc Linares, amb baixes importants respecte a la temporada passada, presenta un planter molt jove disposat a suplir l'experiència amb il·lusió.

El Noia, en canvi, viu un bon moment de forma després d'encadenar una dinàmica positiva de resultats, que els han dut a sumar en les darreres sis jornades de la competició i convèncer amb el desplegament d'un joc veloç i molt vertical.

Un partit que, a priori, serà bastant equilibrat i que suposarà una guerra d'estils entre dos històrics de l'hoquei. A més d'una oportunitat clau pels sadurninencs per continuar a la part capdavantera de la taula.

Aquest dissabte, a un quart de nou del vespre, Voltregà i Noia mesuraran la seva solidesa en el vuitè partit de l'OKLliga.

PUBLICAT EL 17.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic