Ràdio Sant Sadurní
Els de la Capital del Cava rubriquen un inici de temporada brillant

Victòria sòlida del Noia Freixenet a Vic per 0 gols a 2, un triomf que confirma el bon moment de forma del conjunt de Pere Varias, que encadena ja cinc victòries i un empat en els darrers sis partits que ha disputat, entre lliga i Copa de la CERS.

L'equip de l'Osona es presentava ferit al partit, després de la gran golejada encaixada aquest cap de setmana a la pista del Porto en partit de Lliga Europea. El Noia en va tenir prou per decantar la balança amb dues accions quan rondava el minut deu de partit, pràcticament consecutives, que culminaven Aleix Esteller primer i Arnau Xaus, després.

Abans del descans el Vic hauria pogut retallar diferències amb un penal. Per la seva banda, a la segona meitat els sadurninencs podrien haver ampliat el marcador amb dues faltes directes que no van encertar a convertir.

Tres punts més que permeten el Noia seguir enfilat a la part alta de la taula, just després dels imbatuts Liceu i Barça. Aquest dissabte - 19.30h - rebrà a casa el Lleida, un conjunt que també està signant un notable inici de temporada.

PUBLICAT EL 08.11.2017