Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cursa del cava 2017
La Cursa Solidària País del Cava bat el seu rècord de recaptació per la Marató de TV3
1.500 persones han participat en l´onzena edició de la iniciativa, que aquest 2017 ha recaptat 15.704 euros pel programa que s´emet el 17 de desembre

La Confraria del Cava i Octagon Esedos han celebrat  aquest diumenge l’onzena edició de la Cursa Solidària País del Cava, que aquest 2017 ha batut el seu rècord de recaptació amb 15.704 euros. Enguany, 1.500 persones han participat en la iniciativa i tot el que s’ha recollit avui anirà a parar a la Fundació Marató de TV3. Aquest any, el programa s’emetrà el 17 de desembre i destinarà els fons a la investigació de les malalties infeccioses, que causen una de cada tres morts al món. En 11 anys, la Confraria ha donat més de 120.000 euros a la Marató, gràcies a la col·laboració de més de 15.500 corredors i persones anònimes que han fet les seves aportacions per aquesta causa.

Els primers a recórrer els pocs més de 13 quilòmetres que separen Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia han estat Dani Serra (45'56") en la categoria masculina, i la atleta Vinyet Noguero (51'21"), en la femenina. Dani Serra és la cinquena vegada que guanya aquesta cursa. A més del trofeu, com és habitual, els guanyadors han rebut com a premi el seu pes en cava. 

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, i la regidora d'Esports, Laura Salvador, van prendre part a l'esdeveniment.

[Nota i fotos Confraria del Cava]

PUBLICAT EL 31.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic