Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia
Ha desenvolupat millores en els trÓmits on-line i un servei de cita prŔvia per als ciutadans que vulguin atenciˇ presencial

L'Organisme de Gestiˇ TributÓria de la Diputaciˇ de Barcelona ha donat un nou impuls a l'administraciˇ electr˛nica amb la finalitat de millorar el servei que aquest organisme presta a la ciutadania i als Ajuntaments que hi tenen delegada la gestiˇ i recaptaciˇ dels seus ingressos de dret p˙blic.

Amb aquest objectiu s'han incorporat un conjunt de millores en els trÓmits del web de l'Organisme que fan possible que els ciutadans s'hi puguin relacionar electr˛nicament i, per tant, no els calgui desplašar-se a les oficines per fer gestions com obtenir duplicats de documents per realitzar pagaments, presentar solĚlicituds, recursos i alĚlegacions i per rebre electr˛nicament  notificacions.

Aquestes millores han estat possibles grÓcies a la incorporaciˇ de les noves eines del Consorci de l'Administraciˇ Oberta de Catalunya (AOC), mitjanšant les quals es garanteix el nivell de seguretat dels sistemes d'identificaciˇ i signatura necessaris per a cada tipus de trÓmit.

Cita PrŔvia

Per aquells ciutadans que vulguin dirigir-se a les presencialment a les oficines, una de les novetats que s'ofereixen Ús la possibilitat de solĚlicitar cita prŔvia a travÚs del web, amb la finalitat de reduir el temps d'espera presencial, agilitzar els trÓmits i prestar un servei p˙blic de qualitat. Els primers mesos aquest servei tindrÓ un carÓcter voluntari, amb vistes d'implantar-lo amb carÓcter obligatori de cara al proper exercici.

L'Organisme de Gestiˇ TributÓria a Sant SadurnÝ estÓ ubicat al carrer Sant Antoni, n˙m 59.


PUBLICAT EL 30.10.2017