Ràdio Sant Sadurní
L'onzena edició tanca les inscripcions dimecres 25 d'octubre

La Cursa Solidària País del Cava -que es correrà aquest diumenge, 29 d’octubre- apura les darreres hores d'inscripcions abans del seu tancament el dia 25 d'octubre.

L'onzena edició d'aquest popular cursa que ja ha lliurat més de 106.000 euros, recollirà fons per a la Marató de TV3 que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses.

El tret de sortida de la cursa es donarà a les 10 del matí a la rambla Sant Francesc de Vilafranca i recorrerà els 13,4 quilòmetres que separen les dues grans poblacions penedesenques, Vilafranca i Sant Sadurní.

Per aquesta onzena edició es manté el servei de bus que traslladarà gratuïtament els corredors que es vulguin desplaçar des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, per prendre part en la sortida, com els que vulguin tornar a la capital penedesenca un cop finalitzada l’activitat. També es mantenen els serveis de dutxa i vestidors, que s’instal•laran a la zona esportiva de Sant Sadurní, i el de fisioterapeuta, que s’oferirà en col•laboració amb Serveis Mèdics Penedès.

Com l’any passat, inscriure’s a la Cursa Solidària País del Cava tindrà un cost de 10 euros, que s’entregaran íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3. Les inscripcions estaran obertes fins dimecres 25 d'octubre a través de l’enllaç https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/20170846/

PUBLICAT EL 24.10.2017