Anar a la plana de números del butlletí
18 de març de 2024 - Número 12

Aspectes fiscals i comptables de l'autònom

IRPF:  - Components de l'impost

           - Rendiments activitats econòmiques; estimació directa i estimació objectiva

IVA:    - Obligacions comptables i registrals

Tècniques de venda i atenció al client

  • Procés de venda
  • Tècniques de vendes
  • Atenció al client
  • Què volen els clients?
  • Tipologia de clients

Habilitats comunicatives

  • Tècniques de comunicació
  • Factors que intervenen en la comunicació
  • Comunicació a través de les xarxes socials


L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia  dóna suport al programa  Mentoring, un programa de voluntariat en què persones empresàries i professionals amb experiència acompanyen a persones emprenedores a crear els seus negocis, i les petites empreses a fer front als seus reptes.

Oficina Accelera Pyme Rural
Programa 100% subvencionat d'ajuts a la digitalització de les imes i les persones autònomes en entorns rurals ( menys de 20.000habitants)
L'OAP s'apropa a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedors, per impulsar-ne la digitalització.
Amb l'assessorament personalitzat podran donar resposta a les qüestions relacionades amb la digitalització, a més d'ajudar a la tramitació del kit digital

Els contractes subvencionats hauran de tenir una durada mínima de 6 mesos i màxima de 9 mesos (subvenció màxima 11.340 €).
Formació vinculada al lloc de treball durada mínima de 20 hores i màxima de 100 hores.

Les empreses participants i les persones contractades estaran assessorades i acompanyades per l'equip tècnic del Consell Comarcal durant tot el programa
Es prioritzaran persones aturades majors de 45 anys i persones aturades de llarga durada majors de 30 anys, inscrites a l´atur durant 12 mesos en els últims 18 mesos.  

Desenvolupa nous projectes sostenibles i d'economia circular

Durant la Fira Alimentaria, el projecte europeu CESAM (Circular Economy and Sustainable solutions for Agri-food in the Mediterranean) organitzarà un esdeveniment presencial networking emmarcat en l´àmbit de l´economia circular al sector agroalimentari.

Els dies 4, 5 i 6 d'abril tindrà lloc la 3a edició de la Wine Innovation Week!
La Wine Innovation Week (WIW) d´INNOVI és una oportunitat única per a conèixer les darreres tendències i novetats al món del vi.

El dia 3 d´abril, el dia centrat en viticultura, ens desplaçarem fins a l'Empordà, visitarem el celler La vinyeta i també Perelada.

El dia 4 d´abril, el dia centrat en enologia, en quedem al Penedès, vistant Castelo Pedregosa i  l'INCAVI.

El 5 d´abril, és el dia centrat en comunicació i tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès, es posarà el focus en la digitalització.

Més informació

Nexes t'ofereix la possibilitat de tenir la teva oficina amb unes condicions molt avantajoses. L'espai de cowork et permetrà compartir espais formals i informals amb la resta d'allotjats. Crear sinergíes que incrementaran la teva capacitat productiva, captant idees, conceptes i coneixements per crear nous productes i serveis.

El Servei de Promoció Econòmica de l'ajuntament de Sant Sadurní amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (CCAP) ofereim un catàleg de serveis i un recull d'informacions que considerem poden ser de l'interés de les empreses del territori.

Catàleg de serveis

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d´Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic:
MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h)
TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)