Anar a la plana de números del butlletí
10 de novembre de 2023 - Número 11


El Servei de Promoció Econòmica de l'ajuntament de Sant Sadurní amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (CCAP) ofereim un catàleg de serveis i un recull d'informacions que considerem poden ser de l'interés de les empreses del territori.

Catàleg de serveis


 SESSIÓ 3. EINES D'INTERNACIONALITZACIÓ

Eines d'internacionalització d'ACCIÓ al servei de l'empresa a l'Alt Penedès.

Frederic Subirats, mànager d'assessorament i estratègia internacional.

Data i hora: Dimecres 22 de novembre de 9.15 a 13h
Lloc:  Gelida.

Més informació i inscripcions

Nexes t'ofereix la possibilitat de tenir la teva oficina amb unes condicions molt avantajoses. L'espai de cowork et permetrà compartir espais formals i informals amb la resta d'allotjats. Crear sinergíes que incrementaran la teva capacitat productiva, captant idees, conceptes i coneixements per crear nous productes i serveis.

Els contractes subvencionats hauran de tenir una durada mínima de 6 mesos i màxima de 9 mesos (subvenció màxima 11.340 €).
Formació vinculada al lloc de treball durada mínima de 20 hores i màxima de 100 hores.

Les empreses participants i les persones contractades estaran assessorades i acompanyades per l'equip tècnic del Consell Comarcal durant tot el programa
Es prioritzaran persones aturades majors de 45 anys i persones aturades de llarga durada majors de 30 anys, inscrites a l´atur durant 12 mesos en els últims 18 mesos.  

Oficina Accelera Pyme Rural
Programa 100% subvencionat d'ajuts a la digitalització de les imes i les persones autònomes en entorns rurals ( menys de 20.000habitants)
L'OAP s'apropa a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedors, per impulsar-ne la digitalització.
Amb l'assessorament personalitzat podran donar resposta a les qüestions relacionades amb la digitalització, a més d'ajudar a la tramitació del kit digital 

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia  dóna suport al programa  Mentoring, un programa de voluntariat en què persones empresàries i professionals amb experiència acompanyen a persones emprenedores a crear els seus negocis, i les petites empreses a fer front als seus reptes.

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d´Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic:
MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h)
TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)