Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní aquest estiu - 6 de juliol de 2020

Gaudeix de tastos de cava i vins en espais únics, amplis i a l'aire lliure aquest estiu.

Les caves t'ofereixen l'aperitiu o la vetllada gastronòmica perfecta, amb maridatges selectes, menús degustació i tastos a les terrasses o jardins.

Vols conèixer els secrets del cava? Al CIC Fassina te'ls expliquem.

I finalitzaràs la visita amb un tast de cava Muscàndia ben fresc acompanyat de la deliciosa llonganissa artesana de la cansaladeria local Cal Miqueló.

El Centre d'Interpretació del Cava se suma a la promoció juntament amb allotjaments, cellers i altres empreses turístiques del Penedès. El col·lectiu de professionals sanitaris gaudeix d'un descompte especial en el preu d'entrada per visitar el CIC Fassina fins el 30 de novembre de 2020.
Roda de premsa de presentació de "Viquet, els orígens del vi i el cava"

Dilluns 13 de juliol, a les 13 h, es presentarà a l'Auditori del VINSEUM, "Viquet, els orígens del vi i del cava". Un únic tiquet que permetrà visitar cinc espais penedesencs que ens parlen de les arrels del vi i del cava, tan profundes al nostre territori.

Roda de premsa 

Presentació de la novel·la "Rabassa morta" d'Elena Olesa al CIC Fassina

Guanyadora del 5è Premi Celler de Lletres, "Rabassa morta" és una novel·la deliciosament escrita, i significa el debut literari d'Elena Olesa.

  • Dimecres 22 de juliol, 19.30h

Presentació de Rabassa morta

Passa-t'ho bé a Sant Sadurní aquest estiu

Sant Sadurní ofereix una àmplia oferta d'activitats per a tota la família, rutes i llocs per visitar, en un entorn de vinyes i caves que convertiran la teva estada en una gran experiència pels sentits.

Fes-hi una ullada i vine ;D

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat