Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 24 de juliol de 2019
Maria Casanovas Glaç Brut Nature i llonganissa artesana de Cal Miqueló
Un cava elaborat amb cupatge singular. Fresc, afruitat i agradable al pas de boca és ideal per consumir-lo acompanyat de la deliciosa llonganissa casolana de Cal Miqueló, un producte local elaborat amb la millor selecció de carns d'alta qualitat.

Tast comentat de 4 caves per Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, dins d'un veler, navegant per gaudir del mar, del cava i la posta de Sol...

Propera sortida:

Data: 3 d'agost de 2019 - 20:00h

Lloc: Cal Feru eno·botiga

Vinyasons 2019
Festival de música, vi i gastronomia als cellers

Aprofita la màgia de la música en directe a cellers emblemàtics acompanyats d'un menú gastronòmic elaborat especialment per cada ocasió. Fins el 9 d'agost.

Vinyasons 2019

La verema del cava
Activitats enoturístiques a cellers

Celebrem que s'acosta la verema amb activitats a cellers, rodejats de vinyes. Vine a viure la verema amb una excursió en bicicleta, sopars entre vinyes, trepitjades de raïm, esmorzars de pagès i tastos de cava a plena natura!

Programació

Cavatast 2019

Per anar fent boca, t'avancem la nova imatge del proper Cavatast. Estem preparant activitats molt seductores juntament amb alguns expositors i col·laboradors perquè puguis degustar alguns dels millors productes de la nostra terra. Els dies 4, 5 i 6 d'octubre vine a tastar el cava a la seva capital!!!

Nova imatge edició 

Producte del mes

El mapa-guia del Penedès incorpora tota la xarxa de camins per descobrir la comarca a peu o en bicicleta: senders de Gran Recorregut, itineraris temàtics, com el Penedès 360 o la Via Augusta, i diverses propostes de cellers visitables, la restauració vinculada al territori i els allotjaments.

A la venda a la botiga del CIC Fassina ;-)

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat