Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 20 de març de 2019
En el marc de la 3a Setmana del Comerç

La 8a NIT EMPRESARIAL, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport de l'Ajuntament tindrà lloc el proper 29 de març de 2019 al Mirador de les Caves, a partir de les 20.30h.

El programa inclou una interessant ponència sobre 'Per què unes botigues venen i altres no en l'era digital', a càrrec de Jordi Mas, que versarà sobre les grans transformacions del comerç minorista: consolidació de la digitalització, ajust del número i tipologia de les botigues físiques, llançament de nous models de negoci i potenciació de l'omnicanalitat.

Inscripció al sopar oberta fins el 27 de març.

Presentem Talent Femení a Sant Sadurní
Al Celler del CIC Fassina, dijous 21 de març

Talent Femení és una associació de dones emprenedores, empresàries, i professionals, sense ànim de lucre, que té com a propòsit assessorar i desenvolupar la capacitat d'iniciativa de les dones en l'empresa i la societat en general. 

Programa i inscripcions a Talent Femení

Cava Mas Xarot Reserva Brut Nature i petons de cava de la pastisseria Carafí
Aquest mes no et perdis el tast de Mas Xarot Reserva Brut Nature 2015 del celler Monastell amb la visita al Centre d'Interpretació del Cava. L'acompanyem amb deliciosos bombons de xocolata blanca farcits de trufa al cava de la pastisseria Carafí.
Visita especial familiar al Centre d'Interpretació del Cava
La mona de la fil·loxera ha desaparegut! Vine a descobrir què ha passat i ajuda'ns a trobar-la a través de jocs i pistes amagades.

Data: 13 d'abril de 2019

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Proposta de Setmana Santa per a grups

Gaudeix de Sant Sadurní d'Anoia combinant cava, xocolata i bicicleta elèctrica. Experimenta sensacions extraordinàries passejant en burricleta entre vinyes, descobrint la història de la Capital del Cava al CIC Fassina, tastant la deliciosa xocolata de Simón Coll Xocolaters i els excel·lents caves de Vilarnau.

Fes-hi una ullada i reserva.

Producte del mes
LLapis de la Capital del Cava

De fusta, diferents colors, per dibuixar, regalar, col·leccionar...

Ja a la venda a la botiga del CIC Fassina.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat