Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 5 de febrer de 2019
Aquest reconeixement avala el treball de l'Oficina de Turisme sota els principis de garantia d'un equilibri econòmic, sociocultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat, per satisfer les necessitats actuals dels turistes i aportar també beneficis significatius per a la societat i el medi ambient, protegint i millorant, així, les perspectives de futur. 
Cava Jaume Giró i Giró Brut Nature Ecològic i llonganissa artesana de Cal Miqueló

D'elaboració artesana i un mínim de 25 mesos en rima, floral, cremós... Com a cava Reserva, es pot degustar en qualsevol ocasió. Et proposem tastar-lo al Centre d'Interpretació del Cava acompanyat de la saborosa llonganissa de la cansaladeria Miqueló.

Diverteix-te amb la descoberta de la història del cava al CIC i gaudeix del tast!

Escapada Segura Viudas

Vine a Sant Sadurní d'Anoia i gaudeix d'un dia molt complet amb aquesta proposta de visita combinada.

Inclou visita al Centre d'Interpretació del Cava, a l'Heretat Segura Viudas, amb recorregut per la vinya, les caves subterrànies i tast de dos caves amb aperitiu i, per acabar, dinar al restaurant enogastronòmic Cal Blay Vinticinc.

Sender de la Via Augusta per l'Alt Penedès

Ja han finalitzat els treballs de condicionament com a recurs turístic i de lleure del Sender de la Via Augusta al seu pas per l´Alt Penedès. Es tracta d'una ruta de 70 km de camins i senders de la comarca, senyalitzada amb una icona pròpia “Via Augusta Penedès”.

Descobreix-lo a http://www.viaaugustapenedes.cat

Òpera còmica que reuneix dues ànimes artístiques inquietes i poc ortodoxes: la soprano coloratura Elena Martinell i el director i dramaturg Marc Rosich, un creador que ha fet de la ironia un segell i de la bellesa una bandera. Glòria Garcés col·labora en aquesta ocasió com a pianista en un concert molt peculiar que no deixarà a ningú indiferent.

Data: 16 de febrer de 2019 - 21:00h

Lloc: Casal d'Entitats

L'Ajuntament de Sant Sadurní organitza unes jornades de portes obertes per tal que la ciutadania que ho desitgi pugui visitar la casa pairal de Can Guineu, el nou edifici que a finals de l'any passat va comprar als anteriors propietaris, de les caves Freixenet, Codorniu i Juvé i Camps.

Places limitades. Cal inscripció prèvia. 

Producte de la quinzena
Dessuadora de la Festa de la Fil·loxera

De disseny exclusiu, en cotó, de tacte suau, agradable i calent, amb caputxa, butxaques i cordó contrastats.

Diverses talles a la venda a la botiga del CIC Fassina. No passis fred!

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat