Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 9 de gener de 2019
Cava Jaume Giró i Giró Brut Nature Ecològic i llonganissa artesana de Cal Miqueló

D'elaboració artesana i un mínim de 25 mesos en rima, floral, cremós... acompanyat de la llonganissa de la cansaladeria Miqueló.

Vine a visitar el Centre d'Interpretació del Cava i tasta aquesta gustosa combinació!

Aquest diumenge pots fer el vermut a ritme de swing, ball originari del sud d'Estats Units durant les primeres dècades del s. XX quan els ballarins improvitzaven passos sobre els acords del piano.

T'hi animes?

Data: 13 de gener de 2019 - 12:00h

Lloc: Plaça de l'Ajuntament

Visita combinada

Has fet mai un recorregut en trenet per les galeries subterrànies de les caves?
La visita combinada, i a un preu únic, al Centre d'Interpretació del Cava i a les caves Codorníu t'ofereix la possibilitat de conèixer la història dels orígens del cava de forma divertida.

Descobreix-la!

És temps de calçots

I el Penedès és el millor escenari per gaudir-les! No et perdis la tradició de sucar calçots a la deliciosa salsa romesco, i que es converteixi en l'excusa per passar una bona jornada amb els amics i la família.

Aquí tens totes les propostes de 
Tast dirigit per Xavier Roig
Recorregut pels principals concursos i guies de vins a nivell nacional i internacional per conèixer quins criteris segueixen a l'hora de valorar un vi. Tast de vins a cegues amb puntuacions per veure si coincidim amb l'opinió dels crítics.

Data: 26 de gener de 2019 - 18:30h

Lloc: Cal Feru eno·botiga

Les vinyes et conviden a casa seva
Circuit inclusiu 23

Davant del celler de Raventós i Blanc comença el Circuit Inclusiu nº 23 a Sant Sadurní d'Anoia. Dividit en tres traçats, un d'ells per cadira de rodes elèctrica, joëlette i handbike. Envoltat de vinyes, un bonic llac i les precioses vistes a la muntanya de Montserrat.

Circuit inclusiu 23 Sumant Capacitats

Producte de la quinzena
Calendari Un Dia un Vi

Novetat! El nou company de viatge de l'agenda. Un calendari de sobretaula (com els de sempre) amb 365 vins recomanats i il·lustrats, restaurants amb una bona carta de vins i un flip book vinícola inclòs!

A la venda a la botiga del CIC Fassina.
Preu: 15 €

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat