Anar a la plana de números del butlletí
De vacances a Sant Sadurní! - 10 de juliol de 2018 - Número 5
Ja queda poc pel Cavatast 2018!
5, 6 i 7 d'Octubre de 2018

El Cavatast és una fira de degustació de caves i gastronomia que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre de 2018.
És el punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d'altres, però sobretot, disfruten de l'esperit festiu que la fira transmet. 

Més informació a www.turismesantsadurni.cat

ADN Canals Brut Nature de Canals & Munné i les galetes de la Fil·loxera de la Pastisseria Sant Jordi ens acompanyaran durant tot aquest mes de juliol al Centre d'Interpretació del Cava - CIC Fassina.

Aquest mes de juliol vine a gaudir de la visita combinada amb Canals & Munné. Situada entre mig de les vinyes, les caves Canals & Munné, t'endinsaran dintre del món del cava. Visita el CIC Fassina i frueix d'un dinar típic català per només 33,95 €

Entra al web de turisme i fes-li un cop d'ull al menú
Cinema a la Fresca. Bailando la Vida

La Sandra Abbott descobreix que el seu marit, amb el que porta casada 40 anys, l'engaña amb la seva millor amiga. Intenta refugiar-se en la seva germana gran Bil, tot i que totes dues són diametralment oposades. La Sandra necessita reorganitzar la seva vida i es deixa arrossegar a les classes de ball de la Bil, on finalment trobarà l'amor. 

Entrada gratuïta

Data: 13 de juliol de 2018 - 22:30h

Lloc: Pista del Centre

XVI Festival de Música a les Vinyes

El jazz del piano d'Albert Sanz amb molta ànima, swing i melodia es combina a la perfecció amb la màgia de la guitarra de pau Figueres que domina tots els llenguatges musicals sense perdre mai l'expressivitat. I amb la complicitat de les percussions d'Arnau Figueres aconsegueixen un so mediterrani ple de llum i colors. Un autèntic plaer per una nit d'estiu.

Més informació a www.turismesubirats.cat

Venda d'entrades al CIC Fassina

Data: 21 de juliol de 2018 - 22:30h

Lloc: Poble medieval de Torre-Ramona

El Camí del Riu
Itinerari pels espais fluvials dels rius Mediona-Bitlles, Lavernó i Anoia

43 quilòmetres per gaudir del riu i de paisatges de singular bellesa de l´Alt Penedès43 quilòmetres per gaudir del riu i de paisatges de singular bellesa de l'Alt Penedès.

Més informació a www.elcamidelriu.cat

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat