Anar a la plana de números del butlletí
Turisme de Sant Sadurní d'Anoia - 26 de juny de 2018 - Número 4
Ni el sol ni la calor van frenar la venda de producte

Turisme de Sant Sadurní valora les bones sensacions que deixa el Cava Market d'estiu.

Entra i mira les imatges del Cava Market!

Recorregut comentat per les vinyes de Sant Sadurní per poder conèixer les vinyes a l'estiu, gaudir de la natura i degustar caves des de les mateixes vinyes d´on provenen acompanyats d'uns plats creats buscant l´harmonia entre el paisatge i el cava.

Més informació a www.calferu.com

Data: 14 de juliol de 2018 - 17:00h

Lloc: Cal Feru eno·botiga

Aprofita aquesta última setmana per gaudir de Montesquius i de la Xarcuteria Rovira

Naturelovers és la gamma de productes de cava que Montesquius ofereix per degustar al CIC Fassina. Un cava reserva que podreu tastar acompanyat de la saborosa botifarra blanca i la secallona de la Xarcuteria Rovira.

CIC Fassina i Montesquius

Montesquius, una de les caves centenàries de Sant Sadurní, t'ofereix la possibilitat de visitar les seves instal·lacions i conèixer la història del celler i de la beguda més emblemàtica de Catalunya. Després de la vista d'espera un tast a cegues de 4 productes diferents. Aprèn a distingir-los amb els ulls tapats!

Reserva la teva visita trucant al 93 891 31 88 o escriu a turisme@santsadurni.cat
El producte de la quinzena
Productes de la Fil·loxera

Al CIC Fassina tenim tota una varietat de productes de la Fil·loxera; samarretes, contes, tasses, llapissos, gomes per fer-te cues i fins i tot titelles dels Set Savis! Vine a descobrir-los i equipa't per a la Festa!

Penedès 360
Planifica la teva ruta a peu

Ruta de trekking per etapes que us permetrà conèixer la plana penedesenca i les serres dels voltants. Gaudireu d'insòlites panoràmiques des de diferents cims, i us endinsareu al Parc Natural del Garraf. Caminareu per senders entre vinyes i boscos tot observant les típiques cabanes de pedra seca, masies, castells, ermites, i poblets. També podreu visitar cellers de vins i caves durant el recorregut.

Més informació a www.penedes360.cat

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat