Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 13 de juny de 2018 - Número 3
Compra i tasta grans caves i excel·lent gastronomia

Dissabte a partir de les 17h, més d'una trentena de cellers i empreses gastronòmiques, es concentraran al carrer Raval i posaran a la venda els seus productes. 
El Cavamarket estarà també envoltat d'activitats. Podeu reservar la vostra visita al CIC i/o gaudir de la música en directe d'Albert Caire Trio mentre feu les vostres compres a les botigues obertes i, diumenge al matí, tindrà lloc el XIII Ral·li País del Cava; cotxes d'època i clàssics esportius rodaran pels carrers de Sant Sadurní.

Data: 16 de juny de 2018 - 17:00h

Fins data: 17-06-2018

Lloc: Carrer Raval

Naturelovers és la gamma de productes de cava que Montesquius ofereix per degustar després de la visita al CIC Fassina. Un cava que podreu tastar acompanyat de la saborosa botifarra blanca i la secallona de la Xarcuteria Rovira.

Cotxes d'època i clàssics esportius

Es podrà veure desfilar per la vila cotxes anteriors al 1940 i clàssics esportius d'abans del 1965. Els sadurninecs i sadurninenques podran votar quins són els cotxes que més els agraden.

Més informació a www.confrariadelcava.com

Data: 17 de juny de 2018

CIC Fassina i Montesquius

Aquesta visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava i Montesquius, una de les caves centenàries de Sant Sadurní, t'ofereix la possibilitat conèixer la història del celler i de la beguda més emblemàtica de Catalunya. Després de la vista d'espera un tast a cegues de 4 productes diferents. 

El producte de la quinzena
Cremes i olis elaborats amb raïm

Vinifera elabora tots els seus productes fent servir el raïm com a matèria primera. A la botiga del CIC Fassina podreu trobar aquests dos productes: l'oli i la crema facial.

Camins per la capital del cava
Can Mas de la Riera

Camí que voreja el meandre de la riera de Lavernó, passant per la masia de Can Mas de la Riera, el  nucli de Can Batista a Subirats i passa prop l'escull coral·lí. Vista panoràmica de les vinyes.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat