Tots aquells usuaris inscrits a les activitats dirigides de la piscina municipal el passat mes de maig podran disposar de plaça per al curs d’hivern 2014-15 amb el mateix horari que mantenien a la temporada anterior - exceptuant possibles variacions horàries del servei.
 
Per confirmar la continuïtat i la reserva de plaça caldrà inscriure’s i efectuar el pagament de la primera mensualitat des del 25 d’agost al 5 de setembre i del 15 al 21 de setembre.
 
Automàticament, les places no confirmades passaran a ser ocupades per aquelles persones que es trobin la llista d’espera, sense dret a reclamació per a aquelles persones que hagin perdut la plaça en no confirmar el curs dins els terminis fixats.
 
 
Noves inscripcions a partir del 15 de setembre
 
Totes aquelles persones que no realitzaven cap activitat la passada temporada o no es troben inscrites a les llista d’espera podran fer la sol·licitud a partir del 15 de setembre.
 
En el mateix sentit, aquells inscrits en llista d’espera però que volen accedir a una altra activitat o grup diferent als què havien sol·licitat plaça, hauran de presentar també una nova sol·licitud a partir del 15 de setembre. Les noves sol·licituds seran tractades seguint rigorosament l’ordre d’arribada.
 
Per a formalitzar la inscripció i el pagament o si voleu més informació podeu adreçar-vos al servei d’Esports, a la Zona Esportiva (Passeig Can Ferrer,2), enviar un correu a administracio.esports@santsadurni.cat  o trucar al 938910044, de 7 del matí a 10 del vespre.