L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, organitza una sortida pel cap de setmana del 13 i 14 d’abril a la Catalunya Nord. Les inscripcions per participar a la sortida es poden fer fins el dia 15 de març al departament d’acció social de l’Ajuntament i el preu per persona és de 165 euros.

Imatge inexistent

 

Elna-La Jonquera-Roses

La sortida el dia 13 d’abril serà de Sant Sadurní en direcció a Elna, on es farà la visita de la Maternitat, que va ser una institució humanitària dedicada a ajudar dones, sobretot exiliades. Situada al Rosselló, a la Catalunya Nord, va ser fundada el novembre del 1939 per la suïssa Elisabeth Eidenbenz. Hi van néixer uns 600 infants, fills de refugiades de la Guerra Civil Espanyola que estaven internades als camps propers a Elna. Després de dinar es farà una visita al Museu Memorial de l’Exili (MUME), un espai per a la memòria, la història i la reflexió crítica. El sopar i l’allotjament seran a Roses.

Roses - St.Miquel de Cuixà - Vilafranca de Conflent- Prades

El dia 14 d’abril hi haurà visita a l’Abadia benedictina de Sant Miquel de Cuixà, fundada l’any 879, per realitzar una visita guiada. Seguidament el recorregut segueix fins a la bonica vila de Vilafranca de Conflent, per tal de gaudir d’una passejada per les seves imponents muralles. També es farà una breu visita a la població de Prades abans de parar a la Jonquera, on es pararà per dinar, abans de la tornada a Sant Sadurní.

Imatge inexistent

 

El preu inclou l’hotel en habitacions dobles, pensió completa, les entrades, assegurança turística i guia durant tot el recorregut. Per més informació us podeu adreçar al departament d’acció social, al carrer Hospital 11 o al telèfon 93 891 30 29 bsocial@santsadurni.cat. Les places són limitades.