Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb tormenta 26ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
En marxa el Catàleg Dinamo, un banc d´activitats per a joves

El Servei Comarcal de Joventut de l’Alt Penedès ha posat a disposició dels ajuntaments de la comarca un nou projecte: el CATÀLEG DINAMO, un banc d’activitats per a Joves.

Aquest projecte sorgeix de la voluntat del Servei Comarcal de Joventut de descentralitzar els serveis d’interès juvenil perquè els ajuntaments de l’Alt Penedès disposin del protagonisme i dels recursos necessaris per desenvolupar polítiques municipals de joventut.

Imatge inexistentAquesta proposta té els seus antecedents en un projecte que s’havia desenvolupat al 1997 des del Servei Comarcal de Joventut. Quinze anys després, s’ha valorat de nou la necessitat de recuperar aquest projecte, per tal de facilitar als ajuntament la tasca de programar activitats per a joves. El projecte s’ha adaptat a les noves necessitats i s’ha millorat gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

El Catàleg Dinamo vol ser un projecte innovador que deixi enrere el mecanisme tradicional de programació d’activitats per a joves, afavorint un major contacte entre la oferta i la demanda d’activitats mitjançant la sèrie de catàlegs que ara es tornen a inaugurar.

Aquelles persones que estiguin interessades a oferir activitats o tallers per a joves es poden inscriure al Catàleg al següent enllaç.

Per més informació cal dirigir-se al Servei Comarcal de Joventut de l’Alt Penedès, telèfon 938900000 ext. 141, correu: rnin@ccapenedes.cat. O clicar a l’enllaç de dinamo.cat.