Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 28ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Lliurament a la vila en bicileta
Lliurament de les 5 bicicletes regalades durant la campanya ‘A la vila en Bicicleta' 2017
L'acte es va fer en el marc del Cava Shopping Day organitzat per Som Sant Sadurní

El regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas, i el president de Som Sant Sadurní Joan Carles Martin, acompanyats per l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, van fer lliurament aquest diumenge, en el marc del Cavashopping Day, de les 5 bicicletes regalades durant les activitats de la campanya 'A la vila en bicicleta' 2017.

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní i Som Sant Sadurní van dur a terme durant el mes de setembre la 18a edició s'aquesta campanya vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, amb l’objectiu de promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport entre els vilatans.

En l’edició d’enguany els vilatans podien participar de la campanya de dues maneres, o bé jugant al joc de cercar totes les peces del trencaclosques de la bicicleta de la campanya a les botigues de Som Sant Sadurní o bé directament utilitzant la targeta client local en les compres compreses durant aquestes dates, en ambdós casos lligant en tema mobilitat responsable i compres locals. En total van ser 15 les persones que van participar fent el trencaclosques. Havien de trobar-ne les 3 peces als aparadors de les botigues i fer-se un “selfie” on es veiés la bicicleta i la peça de l'aparador. En Ton Matas i l’Ireneu Centelles van ser els dos guanyadors d’una bicicleta per la seva participació en aquest joc.

D’altra banda, van  ser 1.710 els actes de compra realitzats amb la targeta client del 18 al 25 de setembre. Les persones afortunades per mitjà d’aquest sistema de participació van ser: Teresa Montserrat Carcasona, per una compra feta a Cal Miqueló; Roser Bages Clos, per una compra feta a Mel i Menta; Maria Martínez Fernández, per una compra feta a Fotografia Adolfo.

PUBLICAT EL 09.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic