Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 31ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Maria Rosell
Maria Rosell: "S'acosten moments tensos pels càrrecs electes, però ens hem posat a favor del dret a decidir i la llibertat d'expressió"
L'alcaldessa valora la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre

L'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple del mes de juny i ha aprofitat per parlat sobre la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre, afirmant que "s'acosten moments tensos pels càrrecs electes, però ens hem posat a favor de la llibertat d'expressió, la democràcia i el dret a decidir perquè el que volem és que els nostres fills i néts no hagin de patir ni viure les èpoques que  hem viscut nosaltres".

Rosell ha repassat, també, qüestions d'actualitat com la construcció de la rotonda de Can Codorniu o la compra de Can Guineu, mostrant-se partidària de consultar a la ciutadania l'ús d'aquest edifici plantejant tres o quatre projectes viables. L'alcaldessa també ha parlat sobre els 25 anys del Centre Vilarnau, entre d'altres temes d'actualitat. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic