Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 31ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Carles Jiménez
Carles Jiménez : "Sant Sadurní s'està morint amb aquest model de vila del govern"
El portaveu del PP ha posat especial èmfasi en la brutícia dels carrers, les traves al comerç i el poc dinamisme del municipi

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha passat per Ràdio Sant Sadurní - com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha volgut posar sobre la taula diverses problemàtiques com el model actual de vila. Segons Jiménez, el projecte del govern per Sant Sadurní no té futur.

En aquesta línia, el regidor del PP ha estat molt crític afirmant que "Sant Sadurní s'està morint amb aquest model de vila del govern. Un model on els carrers i les places cada dia estan més bruts. Un Sant Sadurní que no aposta pel dinamisme, on el comerç cada dia té més traves i fa que la gent marxi. Un model que no funciona".

El sadurninenc ha tingut paraules, també, per valorar dos dels temes candents de les darreres setmanes: l'actualitat al voltant de l'Escola Intermunicipal del Penedès i la intenció d'adquirir Can Guineu. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 04.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic