Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 29ºC|14ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Pàgines
Setmana sense fum: Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida
Del 25 al 31 de maig

Setmana sense fum 20

El consum de tabac mata 10.000 perrsones cada any a Catalunya i malgrat que la COVID-19 ha afectat la nostra vida en molts aspectes, continua essent important l'abordatge d'aquesta temàtica adaptant-nos a la nova realitat.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar sobre la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2020 és: Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina y Comunitaria (SEMFYC) i CAMFIC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el programa atenció sanitària sense fum a Catalunya (AIFICC, CAMFIC i ASPCAT), assolint enguany la XXI edició.


Participa a l'enquesta
Us encoratgem a que participeu en aquesta enquesta fins al 25 de maig per tal de conèixer el consum i l'opinió de la població, major de 14 anys, en temes d'actualitat sobre el tabaquisme i podreu guanyar una cantimplora eco.

Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic en roda de premsa abans de començar la setmana sense fum.