Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 33ºC|19ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Pàgines
INSCRIPCIONS TEMPORADA HIVERN 2017/2018

Seguint la dinàmica dels darrers cursos i amb la intenció de donar continuïtat al procés d'aprenentatge de la natació, el sistema d'adjudicació de places per a la temporada serà el següent.

1. PLACES RESERVADES

Els cursetistes que ja estaven inscrits i fent activitat la passada temporada tenen la plaça reservada per la temporada 2017/2018. Les dates per confirmar la continuïtat i reservar la plaça són del 21 d'agost al 12 de setembre de 2017.

Caldrà personar-se al Servei d'Esports per fer el pagament corresponent a la primera mensualitat, amb la possibilitat de confirmar i abonar diverses mensualitats.

A partir d'aquesta data, les places que no hagin estat abonades, passaran automàticament a ser ocupades per les persones en llista d'espera.

2. LLISTA D'ESPERA (TEMPORADA 2016/2017)

Tindran preferència davant les noves inscripcions aquells cursetistes que ja restaven inscrits en llista d'espera la passada temporada (2016/2017) i que en acabar el curs no van poder optar a una plaça.

3. NOVES INSCRIPCIONS

Totes aquelles persones que no estaven inscrites en llista d'espera o que, tot i estar-ho, volen accedir a una activitat o grup diferent al que restaven inscrites en llista d'espera, hauran de fer la sol·licitud a partir del 12 de setembre a les 10:00 hores i fins el dia 24 de setembre a través de la pàgina web municipal. A partir del dia 25 de setembre només s'acceptaran les sol·licituds presentades personalment al Servei d'Esports.