Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Autocontrols

Els autocontrols són procediments eficaços de control que els establiments alimentaris han de crear, aplicar i mantenir per garantir la producció d’aliments segurs, d’acord amb els principis en els quals es basa el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).

El sistema APPCC permet identificar, avaluar i controlar perills significatius per a la innocuïtat dels aliments, basats en els prerequisits que són les pràctiques i les condicions necessàries per garantir la seguretat alimentària. Engloben aspectes com ara: 

• La neteja i la desinfecció d’instal·lacions i equips
• El subministrament i l’ús d’aigua de proveïment
• La prevenció i el control de plagues
• Les pràctiques de manipulació del personal i els coneixements sobre seguretat alimentària
• La identificació i la localització dels productes produïts i/o comercialitzats
• El control de temperatura de recepció de menjars preparats, si és el cas

Els establiments alimentaris han de disposar i tenir actualitzats aquests documents, que oferim en versió simplificada.

Guia pràctiques
Pujar al principi de la pàgina