Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Agenda
Mercredi14.10.201509:00h
 
XXXIV Setmana del Cava
Site: CIC Fassina – Centre d'Interpretació del Cava
Longeur: Fins a les 14h
Organitza: Confraria del Cava
Type d'événement: Conférence
2n SIMPOSI-CONGRÉS INTERNACIONAL DE LA SETMANA DEL CAVA. Els Joves i el Cava

Dimecres 14 d’octubre de 2015 Celler de la Fassina de Can Guineu C/ Sant Pere, 40-42, Sant Sadurní d’Anoia

  • Benvinguda: Sr. Antoni de la Rosa i Torelló. President Confraria del cava
  • Obertura: Il·lma. Sra. Maria Rosell i Medall. Alcaldessa Sant Sadurní d’Anoia
  • Moderador: Ramon Francàs. Periodista
  • Cloenda: Sr. Pere Torres i Grau. Secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya


Programa
  • 08:45 h. Acreditacions. Inauguració del Simposi-Congrés.
  • 09:00 h 09:15 h. Estudi de camp d'hàbits de consum de cava de Joves Universitaris. Ponents: Martí Torrellardona. Enòleg Graduat per la URV i Joan Miquel Canals, Professor i Degà Facultat Enologia de la URV.
  • 09:45 h. Cavanight.com: a la recerca de joves consumidors Ponent: Silvia Grimaldo. CR del Cava
  • 10:05 h. Aspectes socials i hàbits de consum. Ponent: Jesús Contreras Hernandez. Catedràtic d’Antropologia Social de la Facultad de Geografia i Història de UB. Director del Observatorio de la Alimentación.
  • 10:35 h. Diferents propostes empresarials d’èxit per Ramon Francás Cava sex and rok & roll per Àlex Virgili
  • 10:55 h. Coffee Break a Simón Coll 11:25 h. "THE ART OF LUXURY LABELLING” o com segmentar un producte mitjançant l'etiqueta. Ponent: Christian Galí Business Development Manager MANTER
  • 11:55 h. Vintacap. Factor clau en la decisió de compra: la importància d’un bon packaging. Ponent: Josep Mata de la Barata Domingo. Director General de Vintacap
  • 12:25 h. Visión internacional del consumo. Ponent: Prof. Dr. Jacques-Olivier Pesme Codirector KEDGE BUSSINESS SCHOOL (BORDEAUX) Director of Wine & Spirits Management Academy
  • 12:55 h. “LA REVOLUCIÓ DEL GIN TONIC”. Ponent: Sr. Salva López, professor de Marqueting d’ESADE business School i Escriptor.
  • 13:35 h. Taula Rodona moderada per el periodista Ramon Francàs. “Que fem i que podem fer” Amb representants d’institucions, premsa i entitats.
  • 14:20 h. Cloenda del Simposi-Congrés.


Més informació i butlleta d'inscripció