RÓdio Sant SadurnÝ
L'alcalde de Sant SadurnÝ tambÚ ha destacat la inversiˇ en cultural, turisme i esports

L'alcalde de Sant SadurnÝ, Josep Maria Ribas, ha passat pels estudis de RÓdio Sant SadurnÝ i ha posat sobre la taula diferents qŘestions de l'actualitat de la vila, com Ús el cas de l’aprovaciˇ dels pressupostos per a aquest 2020 que, tal i com ha explicat, es durÓ a aprovaciˇ al ple del proper 25 de febrer. Uns pressupostos amb mÚs inversiˇ que en anys anteriors i que permetran centrar-se en Ómbits tant diferents com la cultura, el carrer o el turisme, entre d’altres: “Als pressupostos 2020 hi ha una clara aposta pel carrer, i tambÚ pel tema cultural, turÝstic i esportiu. A mÚs, potenciarem les regidories noves com Patrimoni i Arxiu. A banda de dotar a l’Ajuntament de m˙scul amb personal per a l'atenciˇ a la ciutadania”.

En la mateixa lÝnia, Ribas va confirmar que la inversiˇ principal d’aquests pressupostos seran els vestidors del camp de futbol, que preveu puguin estar enllestits pel 2021. TambÚ ha posat altres dates aproximades de finalitzaciˇ d’obres, com Ús el cas de l’Arxiu i l’Escola d’Adults, el pis tutelat o els nous parcs infantils.

Preguntat pel vot diferent entre els dos socis de govern en la mociˇ que presentava la CUP per crear una cooperativa de serveis, el batlle ha explicat que Junts per Sant SadurnÝ es va abstenir perquŔ “tenia alguns dubtes a nivell legal”, alhora que ha aclarit que la ˙nica diferŔncia entre ERC i Junts respecte a la mociˇ estava en “matisos”.

A la part final de l’entrevista, Ribas ha valorat la nova convocat˛ria d’eleccions al Parlament: “Queda clar que a la Generalitat hi ha diferents maneres de veure les coses i aix˛ provoca aquesta ‘picabaralla’. Tothom estÓ d’acord amb el final, per˛ no el camÝ”. Afegint, tambÚ que “ERC, Junts i la CUP hem de remar junts i aconseguir una majoria amplia”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 12.02.2020