Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Horaris del Porta a porta per les Festes de Nadal
Recollida d'arbres de Nadal i Món Verd per un Nadal Sostenible

Durant les festes de Nadal, la recollida Porta a Porta pels domicilis funcionarà amb el calendari i horari habituals, amb les següents excepcions:

Els dies 24 i 31 de desembre la recollida de la fracció paper i cartró s'avançarà a les 15h. Caldrà deixar els residus davant la porta ente les 13 i les 15h.

La deixalleria i la deixalleria mòbil romandran tancades els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. També estaran fora de servei les tardes del 24 i 31 de desembre.

El punt de recollida d'arbres de Nadal s'establirà a la plaça Era d'En Guineu i estarà en funcionament de l'1 al 31 de gener.

Nadal Sostenible

Aques mes de desembre la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat ha editat el fulletó Món Verd, per un Nadal Sostenible que s'ha repartit casa per casa per desitjar un Bon Nadal al Medi Ambient i a tota la ciutadania.  A banda d'un seguit de consells sostenibles, el regidor Carles del Amor convida a fer un ús responsable i de proximitat, gaudint de l'oferta de les botigues de la vila i a fomentar la reutilització i el reciclatge.

Així mateix aquest dijous. com altres dies de mercat, el servei de Medi Ambient en col·laboració amb la Mancomunitat Penedès Garraf va muntar un stand per sensibilitzar la ciutadania de la necessitat de ser sostenibles en el nostre dia a dia per cuidar el nostre planeta, sobretot en el que fa referència als residus; per això han regalat a qui s'hi apropava bosses de material sostenible amb l'objectiu: entre tots eliminar l'ús del plàstic del nostre dia a dia

porta a porta

Parada mercat

Pujar al principi de la pàgina