Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 22ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
GARANTIA JUVENIL c
L'Ajuntament contracta tres joves dins el programa Garantia Juvenil
Treballaran durant sis mesos als serveis de Cultura, Acció Social  i a la Biblioteca Municipal

L´Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia ha contractat en pràctiques tres joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta d'un jove amb estudis de Grau i dues joves amb estudis de Cicles Formatius de Grau Superior, menors de 30 anys i que estaven a l´atur.

Els tres joves contractats són usuaris de la borsa de treball XALOC que es gestiona des del Servei de Promoció Econòmica de l'ajuntament.

El Programa de Garantia Juvenil vol fomentar la contractació a través dels ajuts salarials i altres tipus de mesures adreçades a que les persones ocupadores creïn noves oportunitats per a les persones joves, les quals no han d'estar ocupades ni en processos d'educació o formació i incrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. És un programa finançat pel Departament de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Els joves han de tenir entre 16 i 30 anys i acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o equivalents, o d'un certificat de professionalitat que els habiliti per a l'exercici professional.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

soc

GARANTIA JUVENIL

PUBLICAT EL 06.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)