Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 25ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
mercadona
Mercadona amplia el funcionament del centre logístic de Sant Sadurní a partir del 30 de setembre
L'ampliació estarà enllestida el mes de febrer de 2020

Es tracta d'un projecte que es farà per fases i que es preveu estigui enllestit a finals de febrer de 2020. Així, el nou centre s'encarregarà de proveir de productes, tant secs com peribles, a diversos supermercats de Mercadona. Actualment des del bloc logístic de Sant Sadurní s'està servint producte fresc (carn, peix, fruita i verdura) a diverses botigues.

En la primera fase, que comença el 30 de setembre, es reubicarà un centenar de persones treballadores de les plantes d'Abrera, Sant Esteve Sesrovires i altres centres logístics i ja es començarà a distribuir tot el paletitzat de productes secs.

L'ampliació de la planta sadurninenca va lligada a garantir un bon servei als supermercats, ja que la companyia està implementant ampliacions i millores en alguns centres logístics, a banda de construir-ne de nous com l'ubicat a Abrera, el de Parc Sagunt (a València), Vitòria-Gasteiz (a Àlava) o la Plataforma Logística de Plaça (a Saragossa).

Amb aquests canvis, que es començaran a veure ja en uns dies, es preveu que es creïn llocs de treball en un futur pròxim, tot i que no se n'ha especificat la quantitat.

PUBLICAT EL 26.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic