Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
El Cavatast s'estrena amb la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia el 25 de setembre
La XXIII edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d'octubre

Un any més, Sant Sadurní d’Anoia es converteix en el punt de trobada on els apassionats del cava gaudeixen d’una àmplia varietat de caves i propostes culinàries d’alta qualitat. La mostra, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia, comptarà amb la participació de gairebé una quarantena d'elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata.

La XXIII edició de la mostra arriba amb novetats destacades. L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas i el 1r tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat, explicaran tots els detalls el proper dimecres 25 de setembre a les 19h a la Fassina de Can Guineu, en una trobada amb periodistes. En acabat, començarà la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia, la primera de les novetats d’aquesta edició. En un format obert al públic i en un ambient distès i festiu, la presentació del Cavatast sota el títol de 'La nit dels Màgnums' oferirà als assistents l’oportunitat de tastar els productes dels expositors de la mostra amb un tast de màgnums, grans caves de qualitat, així com d’una selecta oferta gastronòmica, de 20a  22h.

El preu és de 25 euros i inclou poder tastar els màgnums, grans caves i gastronomia. Les reserves es podran fer a l’Oficina de Turisme, a través del correu electrònic turisme@santsadurni.cat o bé trucant al 938913188. Les places són limitades.

Pròximament es podrà consultar el llistat dels participants al web del cavatast.cat. 

Venda d'entrades a les activitats del Cavatast al Celler de la Fassina

Amb l’objectiu de millorar la qualitat i el servei als assistents del Cavatast, l’Ajuntament ofereix la venda anticipada d’entrades a les activitats del Cavatast a partir del dia 23 de setembre a través del web del cavatast.cat. Pel que fa als tiquets de tast i degustació gastronòmica, els visitants podran adquirir-los a partir del 25 de setembre adreçant-se a la Fassina de Can Guineu, trucant al 93 891 31 88 o bé a través del correu electrònic turisme@santsadurni.cat.

En aquesta edició, l’Ajuntament renova el servei d’atenció per WhatsApp, a través del qual els visitants podran tractar els dubtes que tinguin i rebre una resposta ràpida i directa. El número de contacte és el 670203179.

cartell cavatast 2019

PUBLICAT EL 18.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic