Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dia Mundial del Medi Ambient
Dia Mundial del Medi Ambient
Espai de trobada dels actors implicats en polítiques mediambientals i de sensibilització a la ciutadania

Aquest dimecres a la tarda, per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, es van reunir a la plaça de l'Ajunament diversos actors implicats en les polítiques mediambientals i de sostenibilitat del municipi per fer balanç dels principals projectes desenvolupats als darrers anys: regidors i regidores en funcions del consistori, encapçalats per l'alcalde Josep Maria Ribas i el regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas; tècnics del servei, membres del Consell de Medi Ambient, ADF, dels centres educatius que impulsen projectes d'Escola Verda...

Durant la jornada també es va poder conèixer de prop els tres nous vehicles sostenibles que s'incorporen a la flota de l'Ajuntament i que funcionen amb energies alternatives: vehicle elèctric i GLP (Gas Liquat de petroli); i els més menuts van poder participar a diversos tallers organitzats pel servei de Medi Ambient, amb la col·laboració d'Adema i els ADF Sant Sadurní.

Podeu veure més imatges al Facebook de l'Ajuntament
Sortida a La Mola ajornada

Des del Servei de Medi Ambient s'ha decidit ajornar fins a la tardor la sortida programada pel 8 de juny a La Mola, a causa de la baixa afluència d'inscripcions. Quan hi hagi nova data prevista us facilitarem la informació.

Pujar al principi de la pàgina