Ràdio Sant Sadurní
Demanem la màxima col·laboració i civisme per tal d'evitar accidents

L'Ajuntament de Sant Sadurní vol informar, especialment al públic jove que aquests dies està accedint de manera irregular a la pista d'skate que s'està construïnt entre el parc Lluís Companys i la zona del Pla d'en Mestres, que la instal·lació encara es troba en fase de construcció i que està absolutament prohibida l'entrada a qualsevol persona aliena a l'obra.

En aquests moments suposa un risc elevat i un perill no tan sols accedir a l'obra si no especialment fer ús de la pista amb patinet. Diversos elements d'aquest espai no estan acabats encara i cal esperar també algunes setmanes fins que es compactin i consolidin els materials amb el que s'han construït les rampes i pendents de la instal·lació.

Demanem la màxima col·laboració i civisme als joves, a les seves famílies i a la resta de la ciutadania per tal d'evitar accidents i qualsevol situació de risc en uns moments en què la instal·lació està encara tancada al públic i en procés de construcció.

L'Ajuntament informarà i farà deguda difusió a través dels seus canals habituals de la finalització de les obres i les dates en què aquesta instal·lació s'obrirà oficialment al públic.

PUBLICAT EL 26.02.2019