Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 11.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sender de la Via Augusta al seu pas pel Penedès
Via augusta
Ja han finalitzat els treballs per al condicionament com a recurs turístic i de lleure

Els treballs per al condicionament del Sender de la Via Augusta al seu pas per l'Alt Penedès com a recurs turístic i de lleure ja han finalitzat, segons ha explicat el Consorci de Promoció Turística de l'alt Penedès, que ha dut a terme el projecte.

Es tracta d´una ruta de 70 km de camins i senders de la comarca, senyalitzada amb una icona pròpia de la marca “Via Augusta Penedès”. La senyalització de continuïtat es complementa amb 30 mil·liaris repartits per tot el recorregut que contenen uns panells didàctics i informatius sobre els treballs i costums de l´època romana.

La proposta s’organitza en 7 etapes de baixa dificultat, entre 6 i 12 km, sense desnivells acusats. Cadascuna de les etapes té un enllaç a una estació de tren tant a l’inici com al final, de tal manera que l’usuari pot realitzar una sola etapa o enllaçar-ne vàries, segons les seves preferències. Es tracta per tant d’un conjunt de passejades que es poden realitzar en qualsevol del dos sentits, a peu o en bicicleta i que, enllaçades entre sí, permeten recórrer de forma longitudinal l’espina central de la comarca del Penedès. 

L'etapa de Sant Sadurní comença a l'estació de trens.

Pujar al principi de la pàgina