SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 22ºC|5ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Nova edició del Cavamarket d'hivern, diumenge 2 de desembre
Comptarà amb quasi una trentena de cellers i restauradors instal·lats al carrer Raval
PUBLICAT EL 20.11.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cavamarket estiu

Gairebé una trentena d'expositors entre cellers i representants de la restauració i la gastronomia local s'instal·laran el diumenge 2 de desembre, d'11 a 15h, al carrer Raval en una nova edició del Cavamarket d'hivern de Sant Sadurní d'Anoia, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Comerç del municipi, encapçalada per la regidora Maria Rosell. El darrer Cavamarket, versió estiuenca, es va celebrar el mes de juny amb l'objectiu de potenciar la venda directa de cava, que encara es reforça més de cara a les festes nadalenques.

La proposta enogastronòmica que permetrà degustar i comprar el cava directament a l'estand, anirà acompanyada de diferents activitats paral·leles com música en directe amb Toni mena, visites guiades al CIC Fassina i visites a caves i altres recursos turístics de la vila.

El Cavamarket, mercat de cava i gastronomia a la Capital del Cava, neix l'any 2017 com una activitat de promoció econòmica i de dinamització turística de Sant Sadurní organitzada pel Servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de la vila, amb la voluntat d'oferir a les empreses del sector del cava i de la gastronomia un espai de venda directa on els visitants puguin adquirir productes locals sense intermediaris. Per aconseguir aquest objectiu s'opta pel format “mercat”, un concepte que millora la relació amb el consumidor i alhora ajuda a les empreses a fer-se visibles, promocionar els seus productes i captar nous clients.

Els participants al Cavamarket d'hivern són les Caves Almirall, Bertha, Canals & Domingo, Canals & Munné, Castell Sant Antoni, Cellers Carol Vallès, Celler Vell, Fonpinet, Maria Blanca Butí Masana, Maria Oliver Portí, Maria Rigol Ordi, Maset, Maspujadó, Monastell, Muscàndia, Naveran, Rimarts, Solà Raventós, Torné & Bel, Varias, Vins el Cep; cansaladeria Rovira, Hotel Fonda Neus i Simón Coll Xocolaters.

[Imatge Cavamarket d'Estiu 2018]

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^