SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava a Sant Sadurní
La Jornada 'La comunicació del vi i el cava en la promoció i el disseny gràfic' i la pel·licula Revolución Líquida omplen La Fassina
PUBLICAT EL 12.11.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Most Festival a Sant Sadurní

L'Alcalde de Sant Sadurní d'Anoia, Josep Maria Ribas, va inaugurar divendres al celler de La Fassina la Jornada Formativa 'La comunicació del vi i el cava en la promoció i el disseny gràfic', organitzada pel Most Festival Internacional de Cinema del vi i el Cava amb la col·laboració de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia "Estem convençuts que ser al Most Festival beneficia al territori, per això cada any apostem per passis més grans, col·laborant amb un festival que ajuda a la preservació del territori". Ribas va aprofitar per reclamar, un cop més, treballar plegats per tal de preservar el Penedès, en referència al projecte del Quart Cinturó: "No es pot prendre decisions des dels despatxos de Barcelona. Hem de vendre producte i hem de vendre territori"

Un centenar de persones van seguir la sessió, a càrrec de Xavier Bas, fundador i director de Xavier Bas Disseny (1998), estudi especialitzat en creació de marques i disseny de packaging, i Pau Canaleta, consultor en comunicació estratègica per a governs, institucions i organitzacions, coordinador del Màster de Comunicació política i institucional de la UPF, professor associat de comunicació política al grau de ciències polítiques de la UdG. Tots dos van proporcionar nova llum sobre la comunicació com a eina indispensable per a la transmissió del missatge al client, al consumidor i a l’amant de la cultura del vi.

Durant la sessió es van projectar anuncis i treballs promocionals de la secció Collita 2018 i alguns dels seus directors i protagonistes van tenir ocasió d'explicar la seva experiència.

Revolución liquida

El dissabte a la nit La Fassina també va acollir la projecció de la pell·lícula documental 'Revolución líquida' , dirigida per Clara Isamat, que que va prendre part a l'acte de presentació del documental acompanyada per alguns dels protagonistes, el director de Vinseum, Xavier Fornos,  la regidora Laura Salvador i Jaume Gramona, que patrocinava la projecció.

Revolución Líquida és un reflex de la sommelieria actual, propera al productor, humil i generosa amb el client. El sommelier és un actor més de la revolució de la sala que s’està vivint. Per mostrar aquesta revolució d’actitud i pensament, el documental segueix Audrey Doré, Eduardo Camiña i José Antonio Barragán. Els tres sommeliers aporten un punt de vista subjectiu de la professió, i comparteixen les seves motivacions, inquietuds i experiències. Mitjançant entrevistes a Josep Roca, Guillermo Cruz Alcubierre, María José Huertas, Rafa Bellido, Delia García, Nuria Renom, Anna Vicens, Ruth Troyano i Ferran Centelles, es defineix en què consisteix la revolució líquida; com diu Josep Roca en el documental: una revolució humanista. Una revolució que busca fer única l’experiència dels qui seuen a la taula d’un restaurant.

Després de la projecció, els assistents van gaduir de la degustació de vins de Caves Gramona acompanyada d'una selecció de formatges de Xerigots.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^