Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Centre de rehabilitació a la pl. Joan Casanovas
centre de rehabilitació
És una aposta de l'Ajuntament per garantir el servei de fisioteràpia a Sant Sadurní

La regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia ha fet una aposta per mantenir el servei de fisioteràpia al municipi i des de fa uns mesos ha habilitat un local a la plaça Joan Casanovas per establir-hi el nou centre de rehabilitació, un servei que fins aquest moment estava ubicat a la Casa dels Avis.

Un fisioterapeuta atén cada dia a una quinzena de persones que necessiten tractament, un 15% més de les que es podia atendre fins ara. Es prioritzen els casos urgents, sobretot els postoperatoris, ja que és un servei que ofereix l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, que és qui prescriu els tractaments. L'Ajuntament es fa càrrec de les despeses del local per tal que les persones usuàries de Sant Sadurní no s'hagin de desplaçar a Vilafranca.

El canvi ha suposat també una millora pels residents de la Casa dels avis, ja que ha deixat un nou espai lliure per a les persones grans que hi viuen i les seves famílies, a banda que la mesura evita l'entrada de persones no vinculades a la residència, que continua oferint el seu propi servei de fisioteràpia als seus residents.

La regidora d'Acció Social, Àngels Canals, valora molt positivament aquest projecte: “Amb aquest esforç de l'Ajuntament es garanteix el manteniment del servei de fisioteràpia a Sant Sadurní, alhora que s'amplia l'espai per als residents de la Casa dels Avis. N'estem molt contents”.

L'Ajuntament continuarà treballant amb l'Hospital Comarcal per tal d´ampliar la capacitat del servei i avançar així en la reducció de les llista d'espera, una situació que afecta els centres de tota la comarca.

Pujar al principi de la pàgina