Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat 19ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
avis
Aula de Salut per a persones cuidadores de gent gran o dependent
Nova edició dels tallers, que començaran el 16 d'octubre per donar eines i habilitats a les persones cuidadores

El Centre d'Atenció Primària de Salut de Sant Sadurní i el Departament d'Acció Social de l'Ajuntament han impulsat una nova edició del programa formatiu per a cuidadors i cuidadores, familiars i persones que atenen de manera continuada a d'altres persones en situació de dependència, convisquin amb ella o no, amb les quals estan vinculades afectivament, i que rebin o no la prestació de cuidador o cuidadora no professional.

La responsabilitat de tenir cura d´una persona dependent pot ocasionar esgotament i desgast físic o emocional més o menys continuat. Per aquesta raó es fa molt necessari que aquesta persona cuidadora no professional mantingui el seu equilibri personal i rebi suport tècnic per desenvolupar la seva tasca en les millors condicions possibles. Per això mitjançant el projecte Aula de Salut, els professionals que treballen a Sant Sadurní en l´àmbit social i sanitari i que intervenen de forma conjunta i coordinada en la cura de les persones dependents i els seus cuidadors, uneixen esforços, recursos, formals i informals per treballar de manera interdisciplinar i coordinada. 

L´objectiu és proporcionar a la persona cuidadora les habilitats necessàries per millorar la qualitat de vida de la persona dependent i facilitar-li eines, orientació i assessorament que li permetin viure positivament l´experiència de cuidar.

Els tallers es faran cada dimarts al CAP de 10:30 a 12h i constaran de diverses sessions de formació i assessorament en àmbit com la psicologia, mèdic, infermeria, nutrició, fisioteràpia, treball social o legislació

Per a més informació i inscripcions:

Centre d'Atenció Primària - c/ Gelida 40-42. Tel. 938183052

Acció Social - c/ Hospital, 11 - Tel. 938913029

PUBLICAT EL 04.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic