Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa19ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 11.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Es reforça la línia de bus exprés entre Sant Sadurní i Barcelona
Bus expres
A partir del 12 de setembre s'amplia l'oferta de transport públic per ajustar millor els horaris amb les entrades i sortides dels centres educatius

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà l’oferta de transport públic del servei de bus exprés entre Sant Sadurní d’Anoia i Barcelona a partir del pròxim curs escolar per tal d’ajustar millor els horaris amb les entrades i sortides dels centres escolars i universitaris.

Concretament, les millores que s’efectuaran a partir del 12 de setembre són:

  • Es crea una nova expedició d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, entre La Llacuna – Mediona – Sant Quintí de Mediona – El Pla del Penedès - Sant Sadurní d’Anoia i Barcelona, que ha de permetre una arribada a Barcelona al voltant de les 9.00 hores i una tornada a les 17.00 hores. Aquesta expedició també permetrà l’accés dels usuaris de Sant Quintí de Mediona a l’Institut Intermunicipal de Sant Sadurní a l’hora d’entrada al centre. El tram entre La Llacuna i Sant Quintí de Mediona es realitzarà a demanda, és a dir, avisant un dia abans l’empresa operadora.
  • Es crea una nova expedició d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, entre Sant Sadurní d’Anoia (amb sortida a les 16 hores) i Barcelona (amb sortida a les 9.30 hores).
  • L’expedició actual de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d'agost agost, amb sortida des de Barcelona a les 19.00 hores s’allarga fins al municipi del Pla del Penedès.


El bus exprés e18, operat per la concessionària La Hispano Llacunense, va transportar 196.170 viatgers l’any 2017, el que va suposar un increment del 10% respecte del 2016. Per a l’any 2018, l’increment de gener a juny és d’un 5% en relació a l’any passat.

Pujar al principi de la pàgina