Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
marc gual 2018
Sis mesos de sanció pel sadurninenc Marc Gual
El comitè europeu castiga el jugador del FC Barcelona, Marc Gual, sense poder disputar cap partit més de la Lliga Europea 2017/18 per l'expulsió a la pista del Benfica

El sadurninenc s'enfronta a una sanció de sis mesos per una targeta vermella que va veure el 9 de desembre de 2017, en el Benfica – Barça, de la tercera jornada del grup C de la Lliga Europea, després de donar un cop d’estic al jugador local, Diogo Rafael. Gual, que va ser expulsat al minut 5 després de veure aquesta vermella, ja es va perdre el partit de la quarta jornada de la Lliga Europea contra el Benfica al Palau.

La sanció, que arriba dos mesos després d'aquella targeta vermella, impedirà la participació del sadurninenc en cap més partit de competició continental fins el 8 de juny del 2018. Així, Gual no estarà aquest dissabte a Forte dei Marmi per disputar la cinquena jornada de la fase de grups i tampoc a la darrer jornada de la fase de grups, al Palau, per rebre al Montreux. Es perdrà, també, els quarts de final de la competició i una possible Final Four si els blaugrana es classifiquen.


El Barça, que ja ha anunciat que està estudiant si recorrerà o no la sanció, perd, de moment, a una de les peces clau del conjunt dirigit per Edu Castro.

PUBLICAT EL 14.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic